Društvo za duhovni razvoj Milina

je ustanovljeno z namenom, da podpre posameznika pri dvigu zavedanja o tem, kdo je v resnici, kakšen je namen njegove duše in delovanja na planetu, ki mu pravimo Zemlja.

S svojim delom povezujem in odpiram izvorna znanja znotraj nas.

Mia Frangeš

Pri svojem delu uporabljam intuitivno svetovanje, številna znanja in tehnike, meditacijo ter intuitivne zvočne terapije.

Mia gong
Play Video

Življenje je najbolj dragocen dar, ki ga imamo

Cilj mojega dela in raziskovanja je podpreti človeka v globokem razumevanju svojih življenjskih zgodb, s tem podpreti procese samozdravljenja telesa, čustev, misli in duha.

Želim pokazati pot sprememb, po kateri hodimo, da spreminjamo sebe in s tem doživljamo tudi drugače svet, ki nas obkroža.

S svojim delom povezujem in odpiram izvorna znanja znotraj nas.

Prišel je ta čas, da izvorna znanja odklenemo in prinesemo ponovno v zavedanje in življenje.

Življenje je najbolj dragocen dar, ki ga imamo.

Sem raziskovalka življenja

Sem raziskovalka življenja, spominov, ki so zapisani globoko v nas in nam iz nezavednega dela sebe krojijo življenje, ki ga mi živimo.

Kot Diplomirana medicinska sestra sem se vedno zavedala vpliva načina življenja, prehrane, notranje volje in moči na zdravje oziroma na bolezen.

Delo z bolniki me je vedno znova kazalo, kako pomembni smo samemu sebi in edino sebi, šele potem svetu okrog sebe.

Skozi življenje sem spoznavala vpliv čustev in načina razmišljanja in življenja na nas, na dogodke in na srečo v nas samih. Pot me je vodila v raziskovanje starih znanj in znanj duhovnega sveta.

Duhovni svet pa je tukaj z nami, pripravljen da nas podpre, pa čeprav je za nas neviden.

Scroll to Top