GONG PUJA 2021

Dragi ljubitelji zdravilnih holističnih vibracij!

Z veseljem v srcu, hvaležnostjo in tiho radostjo se spominjamo posebnega dogodka v objemu narave,  objemu finih energij lokacije same!

GONG PUJA se je odvijala en dan pred poletnim Solsticijem

od 19.6. – 20.6.2021
od 22.00 – 5.30 ure

Izletniška kmetija Žunko,
Srednje 17

2354 Bresternica, Maribor

Uvod v noč Gong Puje

Prebujeni v svoji moči je namera današnje Gong Puje, da jutri prebujeni v svoji moči stopimo na pot dušnega poslanstva. Srčna zahvala za vašo udeležbo in za vaše zaupanje.
Želim, da nam prinese nocojšnja noč številne uvide in nas osvobodi marsikatere ujetosti katere se še oklepamo.
Zraven te namere si lahko vsak od vas postavi še svojo željo, namero, jo jasno oblikuje v mislih in nežno spusti v srce.

Če se vam bo med samim izvajanjem karkoli bolečega dogajalo, si le dovolite izkusiti, sprejmite vse brez sodbe, zavedajte se svojega diha, čutenja in poskusite to dogajanje sprejeti, potem se bo lahko raztopilo in se sprostilo.
V tem času, kot ga doživljamo sedaj kot prelomnega je pomembno, da se spomnimo, da je življenje dar, da nam narava daje pogoje za življenje, kot sta hrana, svetloba, voda, …
Tukaj smo, da spoznavamo svoje globine skozi odnose, umetnost, življenje, delo, raziskovanje, skozi čutenje.

Vedno bolj se zavedamo iluzij v katerih smo živeli in vedno bolj se zavedamo, da imamo možnost spreminjat le sebe in svoje življenje. Zato med gong Pujo lahko tudi vizualizirate in kreirate življenje, kot si ga želite.

Vendar se najprej ljubeče povežite s svojim čudovitim telesom, ki vam vse to omogoča in ga sprejmite točno takega kot je.

Mi smo pomembni. Zavedajmo se, da nam je vse znanje in vedenje na dosegu roke. Zavedajmo se, da mi smo moč, da smo že ljubezen, da je vse zapisano v nas. Bodimo ponosni na rane in bolečine in travme, ki so nas oblikovale. Dovolimo si jih raziskati, o njih spregovoriti saj na ta način odpiramo polje sočutnosti do sebe in vseh vpletenih. Včasih rečemo, sebi kot opravičilo, samo človek sem.
Da, samo ljudje smo, naša telesa so premajhna za našo veličino, ki se nam bo v prihodnosti razkrila. Nekateri jo slutimo in vidimo. Zato z popolno ljubeznijo objemite sebe, svoje prednike in zanamce, ker vsi smo samo z enim namenom tukaj, da ljubimo in spoznamo veličino vsega, kar se odvija za nas in okrog nas.

Noč, ko pojejo gongi

Fotografije nam dajo malo vtisa, kako je bilo na Gong Puji. Noč, ko pojejo gongi in nas vibracije nežno objemajo, je bila kratka in intenzivna, vsaj za naju, ki sva igrali vsaka 5,5 ur. Udeleženci so spali, meditirali, bili v stanju budnega sanjanja in popolne predaje tonom in nadtonom, ki jih ustvarja gong. Igrali pa so tudi drugi instrumenti, kot so majevska in indijanska piščal, vetrni gongi, tibetanske posode, kristalne posode Koshi zvončki in drugi.
Vez med resničnostji in sanjami.
Prebujeni v notranji moči vstopamo na pot svoje duše, je bil namen tokratnega srečanja. Noč ki je bila ena najkrajših v letu.

Prebudili so nas prvi sončni žarki, ravno, ko so gongi zapeli v svoji intenzivni moči za finale. Nato smo se nekateri še predali jutranjemu kopanju v soncu. Prebudili smo se v mogočen sončen dan.

Meni je najbolj ostal spomin, ko sva še nekje pred polnočjo igrali obe z Amai. Igrala sem na majevsko piščalko. Igrala ali bolj pripovedovala je otožno pesem, nekega spomina življenja, gong (Amai) pa ji je odgovarjal o moči, ljubezni in o povezanosti. Najini pogledi so nama povedali vse. Prvič sem doživela to čarovnijo in živo povezanost med instrumentoma in ustvarjalcem. Energije in vibracije srcne povezanosti z vsem in vsemi je ustvarilo vibracijsko polje, ki lahko čisti, podpira, informira in spreminja nas same.

Mia

20.6.2021, ura 5.20.
Med igranjem vetrnega gonga se zazrem skozi okno in v tem trenutku zagledam majho rdečo pikico, ki se je prebudila, si začela oblačiti svoje rdečkasto-rumeno oblačilce. Mia prebuja gonge, ki so peli svojo pesem, vas objemali na vseh ravneh. Čas se je ustavil od lepote trenutka. Ne najdem besed s katerimi bi lahko opisala to popolnost trenutka. Kar je tudi prav, naj ostane ta lepota zapisana v vibracijskem jeziku. V mislih na to lepoto in vibracijo vam pošiljam blagoslove na vsa področja vašega bitja, vaših odnosov, vaših projektov, srčnih želja. Srčno vam želim, da se mir v srcu pretaka skozi vaše lepo bitje in upam, da ste se prebudili v svoji moči, zavedajoč se, kako dragoceni ste za ta svet. 

Resnično sem vam globoko hvaležna, da smo skupaj skreirali ta poseben, čaroben, prostorsko in vibracijsko bogat večer. Hvala za nova poznanstva in da so se naše poti v tem trenutku združile, da smo jih obogatile s to našo izkušnjo. Naključij ni. Nekoč, morda, nekje v nekih drugih časih, smo se morda družili na malce drugačen način, verjamem pa, da s podobno namero, služenju Svetlobi, Resnici, Prijaznosti, Miru, Spoštovanju vseh živih bitij. Z našo skupno namero 17-ih lepih duš in povezavo naših src, se je tudi svetloba ojačala ter sidrala zlato bele energije ne samo na nas, širila se je daleč naokoli. 

Kot mi je pisala ena izmed prisotnih: “Točno ob 00:00, ko so igrali gongi sem videla zlato kačo, iz katere so se spustila svetlo rdeca majhna srca.”  

Točno 24 ur po zadnjem udarcu na gong, na 20.6.2021 se je dogodila točka Sončnega obrata, ob 5.33.

Dan magije, najdaljši dan, dan, ko se lahko pogovarjamo z živalmi, dan, ko je tanka linija med zemeljskim in duhovnim svetom. Naj vas prejete vibracije gongov in današnja mogočna svetloba spremljata na vsakem koraku.

Amai

Povabljeni smo bili v to čudovito izkušnjo, da ustvarimo spomin cenjenja vibracijske lepote trenutka bivanja v zemeljski izkušnji.

Naj ostane zapisan v nas, morda pa kdaj povabi še vas!

Scroll to Top