Zvočne kopeli

Želimo ljubeče življenje, iskrene odnose, jasnost in preprostost.
Skupaj smo v tem času. Skupaj smo eno!

Zgodba o kristalih

Mia Kristalna Lira

Zgodba o kristalih

Najvišji cilj glasbe je povezati svojo dušo in telo z božansko naravo.

Modrec mi je povedal zgodbo o kristalih …

“Kristali so povsod,” je rekel, “v globinah morja, na morju, plažah, v puščavah in v kamnih. Nosijo v sebi zgodovina rek in gora, planetov in galaksij, kopic galaksije in neskončnost. So tudi v človekovih kreacijah: nakit in okraski, malta in steklo, računalniki in sončne celice, optična vlakna in sateliti.

“Vesolje je v kristalu, vi ste vesolje. Iz njega ste narejeni, iz zvezdnega prahu, kristalov in dragih kamnov. Ti si kremen kamen, stoječi kamen, rezani kamen, dragi kamen, vogelni kamen, preizkusni kamen, filozofski kamen, kamen lingam. jaz sem to,” zamrmral je, ti si to; vse to je to.

“Vi ste zvezdni prah, pretvorjen v kristal. Starodavne Vede so ga razkrile, da je kristal ali ‘Spatika’ ustvarjalna iskra. Ta iskra, čep življenja pripelje neomejeno v meje in potisne nazaj meje v neskončnost. Ti si čista zavest, večdimenzionalna:

Tvoje bistvo je absolutno. V vašem razsvetljenem, dragocenem, spokojnem in sijoče srce, ti si ogledalo, ki odseva neskončnost v končnem. Ste Master Crystal, neprimerljivo!

»Pozorno poslušaj,« je tiho rekel.

“Ti si kristal, v katerega se je spremenilo glasbilo. Vi ste vsesmerni zvok, čist in melodičen z natančno uglašenimi, harmoničnimi akordi. Ti si kristal simfonije. Ti si tišina med notami in tišina v opombe. Ne pozabite, da s poslušanjem teh čistih zvokov, kristalnih instrumentov po milosti Bitja ste v sozvočju.”

Kristalno liro je ustvaril Gaudryja Normanda iz Canade 2011.

To je tako lepo, da sem kar brez besed.

Kristalna lira v možganih povezuje centre, sprošča, relaksira in povzroča blaženost.

 

Ta občutek imam jaz,
ko sem popolnoma prevzeta in hvaležna,
da jo lahko igram.

 

Scroll to Top