Zgodba o kristalih

Mia Kristalna Lira

Zgodba o kristalih

Najvišji cilj glasbe je povezati svojo dušo in telo z božansko naravo.

Modrec mi je povedal zgodbo o kristalih …

“Kristali so povsod,” je rekel, “v globinah morja, na morju, plažah, v puščavah in v kamnih. Nosijo v sebi zgodovino rek in gora, planetov in galaksij, kopic galaksije in neskončnost. So tudi v človekovih kreacijah: nakit in okraski, malta in steklo, računalniki in sončne celice, optična vlakna in sateliti.”

  • “Vesolje je v kristalu, vi ste vesolje. Iz njega ste narejeni, iz zvezdnega prahu, kristalov in dragih kamnov. Ti si kremen kamen, stoječi kamen, rezani kamen, dragi kamen, vogelni kamen, preizkusni kamen, filozofski kamen, kamen lingam. jaz sem to,” zamrmral je, ti si to; vse to je to.

“Vi ste zvezdni prah, pretvorjen v kristal. Starodavne Vede so ga razkrile, da je kristal ali ‘Spatika’ ustvarjalna iskra. Ta iskra, čep življenja pripelje neomejeno v meje in potisne nazaj meje v neskončnost. Ti si čista zavest, večdimenzionalna:

  • Tvoje bistvo je absolutno. V vašem razsvetljenem, dragocenem, spokojnem in sijoče srce, ti si ogledalo, ki odseva neskončnost v končnem. Ste Master Crystal, neprimerljivo! “Kristali so povsod,” je rekel, “v globinah morja, na plažah, v puščavah in v kamnih. Znotraj sebe nosijo zgodovino rek in hribov, planetov in galaksij, množico galaksij in neskončnosti. So tudi v kreacijah človeka: nakit, ornamenti, v malti in steklu,  v računalnikih in sočnih ploščah, optičnih vlaknih in satelitih.”

“Vesolje je v kristalu, ti si vesolje. Narejen si iz zvezdnega prahu kristalov in dragocenih biserov. Si kresilni kamen, stoječ kamen, rezan kamen, biserni kamen, preskusni kamen, filozofski kamen.
Jaz sem tisti, je zamrmljal, ti si tisti, vse to je tisto.”

  • “Si zvezdni prah spremenjen v Kristal. Starodavne Vede so odkrile, da je Kristal ali ‘Spatika’ kreativna iskra. Ta iskra, ki je polna življenja prinaša neskončnost v omejitve in meje porine nazaj do neskončnosti.”

Ti si čista zavest, več dimenzionalna.

Tvoje bistvo je absolutno. V tvoji razsvetljenosti, dragoceni spokojnosti in sijočem srcu, si ogledalo, ki odseva neskončnost  v omejenost. 

Ti si Gospodar Kristal, edinstven!

  • “Pozorno poslušaj,” je nežno rekel. “Si Kristal preoblikovan v glasbene inštrumente. Si vsestranski zvok, čist in melodičen z dragocenim napevom, harmoničnimi strunami. Si kristalna simfonija.
    Si tišina med notami in tišina v notah. Zapomni si, da si, s poslušanjem kristalnih čistih zvokov, v meditaciji z milostjo bivanja, sozvočje samo.”

Kristalno liro je ustvaril Gaudryja Normanda iz Canade 2011.

To je tako lepo, da sem kar brez besed.

Kristalna lira v možganih povezuje centre, sprošča, relaksira in povzroča blaženost.

 

 

Ta občutek imam jaz,
ko sem popolnoma prevzeta in hvaležna,
da jo lahko igram.

Scroll to Top