GONG PUJA 2022

Dragi ljubitelji zdravilnih holističnih vibracij!

Z veseljem v srcu, hvaležnostjo in tiho radostjo vam predstavljava poseben dogodek, ki je potekal v objemu narave, v objemu finih energij lokacije same!

Namera dogodka je bila: 
SEM PRAZNA POSODA V KATERO SE ZLIVAJO NAJSVETEJŠE VIBRACIJE

Če želimo v polnosti začutiti fine vibracije svoje Duše, je potrebno našo posodo izprazniti odvečnega balasta, ki nam ne služi in nas samo omejuje. Jeza, strah, zamere, žalost, zavist, ljubosumje… vse to nas omejuje, da slišimo kristalne zvoke svoje bleščeče Duše.

Želim ti, da postaneš prazna posoda v katero se zlivajo Božanske energije tvoje veličastne Duše, ki si želi samo eno, izraziti SEBE skozi TEBE.

Zbudimo se kot prazna posoda, v katero bomo dovolili, da se zlivajo najsvetejše vibracije.

Lokacija: 

Izletniška kmetija Žunko,
Srednje 17, 2354 Bresternica, Bresternica, Maribor

GONG PUJA se je odvijala 
dva dni pred poletnim Solsticijem
od 25.06. – 26.6.2022
od 22.00 – 5.30 ure

Dragi vsi 💜❤🌀🙏,

Sledijo še najini zahvali in izkušnja in najina pesem, ki se je izlila skozi Lyro in besedo.

Sledijo še udeleženci/udeleženke, ki so z nami delili svojo izkušnjo, občutke, misli, morda nelagodje, uvide … 

Napišite kako ste, kako vam gre?

 

Srčni objem

Dragi vsi!

Hvaležna sem vam vsem, ki ste prišli in nama izkazali zaupanje.
Srečna sem, da sem skupaj z Vesno postavljala ta čudoviti dogodek.
Na prvem srečanju sem zaigrala na Kristalno Liro in Vesna je prelila pesem, ki sem vam jo prebrala.
Vesna se je v Kristalno Liro zaljubila na prvi zvok.

Za nami je izjemna noč, z nami so bile energije, ki so nas podpirale in varovale na vseh nivojih. Energija je tekla iz najvišjega izvora za vse nas.
Proces se še nadaljuje, dovolite si biti v miru in počitku.
Zelo je zahtevna izvedba Gong Puje!
Bila sem utrujena včeraj, šele danes se telo počasi umirja.
Včeraj se nisem mogla ne umirit, ne spat.
Vse življenje sem delovala na adrenalinu, samo delala sem in delala.
Nisem se zmogla ustaviti, se odpočiti in umiriti. Danes vem, da je to škodljivo za vsako žensko, če nima časa zase, za počitek, za užitek, za umirjanje in za druženje.

Vsi mi smo na poti samospoznanja, kdaj smo bitja luči in nosimo zvezdna semena.
Vem, vsi mi iščemo globoke občutke ljubezni, ki jih nosimo v svojih spominih.
Najčistejše energije so se izlile to sobotno noč, zato dovolite, da se prizemljijo in povežejo z vašim telesom.
Hvala prav vsem, ki ste pomagali oblikovati srečanje, vsem vidnim in nevidnim.
Želim vam lepe poletne dni, obilo miru in ljubezni v vaših srcih.

Objem vsem

Mia

Draga/dragi

Mia, Marlen, Manuela, Damjan, Romana, Jernej, Muniba, Agnesa,
Metka, Lili, Sandra, Aleksandra, Nataša, Lučka in Zora

Kako lepo je, ko se srečamo na takem posebnem dogodku. Imela sem občutek, da se poznamo že od nekdaj in smo skupaj kreirali polja luči. Čutila sem našo povezavo, čas je izginil, prostor je bil v drugi dimenziji. Vse je bilo tako lepo, čisto, prijazno, varno, dotikajoče. Najraje bi vas vse »fejst« stisnila v velik objem.
To je najina 3. celo-nočnica in ta je res bila zelo močna, posebna, žareča. Že ko sva postavili gonge, pripravili prostor sem začutila mravljinčenje po celem telesu. Mia je pripravila prekrasen oltar, ki nas je še dodatno podprl. Hvala draga Mia.
Sedaj mi je malo bolj jasno, zakaj se je datum premaknil.
Kakorkoli, vreme je bilo idealno, prostor prečudovit, hrana slastna.
Ve drage Duše pa prekrasne in hvala za vašo prisotnost, pripravljenost in odprtost.
Tudi jaz sem bila zelo utrujena, ko sva z možem dala v avto zadnjo torbo. Dan prej sem šla spat ob 4.45, tako, da sem bila cel dan kar »naspidirana«, malo igriva, upam, da ne nagajiva, haha. Še celo noč včeraj sem čutila, da mi celo telo vibrira in sem se samo prepustila občutku, si dala namero, naj se očisti, kar je še potrebno. Celo telo me je bolelo, vendar danes je drugače. Hvala, da sem lahko bila z vami, takšna, kakršna sem, brez zavor in sem si dovolila izraziti tisto, kar v meni plamti in me oživlja že od nekdaj, ne glede na preizkušnje.
Hvala draga Mia za prekrasen zapis Sončni ljudje, dajte preberite in začutite, občutite. Malo sem nam je izgubil, pa vam pošiljava sedaj.
Hvala dragi Damjan, da si nam čuval ogenj.
Hvala Marlen in Jernej za fotografije. Nekaj ujetih trenutkov pošiljam.
Hvala vsem, da ste s svojim stebrom luči razsvetljevali naš otok luči in prosim svetite, svetite na svoje bližnje, na delovna mesta, na ljudi okoli vas.

Saj veste, dovolj je ena sveča, da prižge 100 drugih sveč.

Objemam vas in vam želim, da ste to, kar ste v svoji Biti,

Amai

»Jaz sem vibracija, sem vse in hkrati nič!« Valkire

Si prazna posoda v katero se zlivajo vibracije tvoje Duše.

Si prazna posoda v katero se zliva čista svetloba tvoje dragocene Duše, ki si želi samo eno: Izraziti SEBE skozi TEBE.

Prosim odvrzi ves balast in postani najčistejša posoda, v kateri bo odmevala pesem tvoje veličastne Duše. Prisluhni ji.

Prisluhni kristalnemu slapu, ki čisti tvoje ranjeno Srce! Prisluhni vibracijam, ki te polnijo in vračajo k sebi domov.

Tukaj si samo zato, da končno dovoliš visokim diamantnim energijam, da presvetlijo tvoje celotno bitje in da stopaš po poti tvoje neprecenljive Duše.

Kajti ONA VE!

 

    Kristalna harfa: Mia
    Tekst: Amai

Čudovito je bilo, nepozabno in ne da se opisati teh čudovitih uric, ki sem jih preživela z vami na tej čudoviti lokaciji s čudovitimi ljudmi. Bili smo prava skupina. Nihče ni manjkal! Tako čutim! Prijavljam se za drugo leto! Hvala ti za vse… Objem
Hvala vama še za te čudovite zapise, fotke, energijo, ki jo še vedno razdajata. Še vedno čutim vajino prisotnost, mir v srcu, kot, da sem...... Včasih so temu rekli, kot kup dreka!😜😂 Včeraj me je ta občutek motil, saj sem tudi jaz adrenalinska, kot je bila včasih Mia, danes mi pa paše. Še vedno se sestavljam na novo. Le kaj bo prišlo???😂 Nova jaz!😍 Hvala, hvala, hvala………😍😘
Mia Milina gong
Aleksandra
Doživetje je bilo neopisljivo. Lahko rečem le, da se se v nedeljo, ko sem odhajala domov, počutila umirjeno, radostno, srce je bilo polno nečesa, da je kar prekipevalo. Vesela bi bila, da ponovita kopel (pa ne šele čez eno leto :)). In prijavljam se že na naslednjo 🙂 Lep dan in objem,
Mia Milina gong
Nataša
Hejla,
Lahko si predstavljam, da bi redno obiskovala Gong Pujo, če bi dogodek bil večkrat na leto. Glede nato, da se težje sprostim in izražam med ljudmi, ki jih ne poznam, bi rabila počasnejše uvajanje v ritual. Tam pri ognju je blo magično, ampak bi rabla še par ur, da se sprostim in izrazim sebe s plesom, da bi bla 100%. Divjo energijo sem čutla, zelo močno. Celo noč bi lahko plesala okoli ognja. Pa toti instrument iz kostanjev - noro. To je blo super, da si nam dala instrumente, s tem si zadela point, vsi smo sodelovali 😀. Gongi so bli super, zelo prijetni in bilo je zelo varno. Že nekaj časa se bojim teme na tak način, da sem pred spanjem že rahlo paranoična. In s temi vibracijami, ki sta nam jih dali, se počutim veliko bolje, lažje zaspim. Tak da ja, blo je super! Zelo lepi topli občutki so me obdajali naslednji dan. Če bi vse skupaj trajalo več kot en dan, bi se dejansko tudi udeleženci med sabo povezali. Kar bi blo super! Vsi bi bili še bolj odprti. Glede prostora pa mislim, da lepše lokacije ni možno najti.
Mia Milina gong
Romana
Pozdravljena 🙂 Evo, podelim mojo izkušnjo s Pujo. Naj povem, da sem bil poln navdušenja nad samimi gongi že par dni prej. Super izbira lokacije, ambient... v nulo. Vse priprave na večer so bile ful sproščene, vsak po svoje, res dobro. Kar se pa tiče izkušnje ob ognju, naj povem, da se nisem nekak "znašel" v situaciji, mogoče mi je blo preveč vsega naenkrat. Sem se pa počutil odlično, ko sem v ogenj spustil tisto kat želim spustiti in poslal Kreatorju tisto kar želim da se zgodi :). Res fajn filing! Čeprav ideja ob samem ognju se mi zdi ful dobra. Mogoče bi naslednjič lahko več časa preživeli ob ognju, pa da se vsak prostor najde med plameni :). Začetek samih gongov se mi je zdel dul obetajoč, sploh glede na mojo simpatijo do gonga, ambient, pričakovanja... Je pa res da nikak nisem padel v tisti "ritem potovanja", kot se mi to zgodi, ko prideva na gonge. Nekak se nisem vklopil, mogoče preveč vsega naenkrat za prvic. Naslednjic res probam tak, da grem ven pa pridem nazaj, ko mi bo. Sem imel malo slabo vest, ker sem odšel, pa še motit nisem hotel vašega truda za vse skupaj, plus tistih energij v prostoru. Gonge imam rad, zato se mi zdi vseeno prav da sem šel, da sem se spet nekaj novega naučil, nabiranje izkušenj pac. Je pa tisti dve uri gonganja, kar sem bil prisoten, imelo na mene vseeno pozitiven vpliv. Vseeno sem "poletel" :). Bom pa definitivno še sedel z vami ob ognju, poslušal gonge, se prepustil, morda celo zabrenkal. Hvala za izkusnjo s PUjo, moja me bo še ziher pripeljala tja, kjer raste sivka in ima zelena barva čisto svoj odtenek. Vesna in Mia, hvala.... 🙏
Mia Milina gong
Jernej
Scroll to Top