Veselje

Veselje

Veselje se mi poraja.
Pravzaprav sem v svojem življenju veliko ustvarjala, vendar ker je nekoč bilo drugačno življenje, sem ustvarjala iz nuje. Dvakrat sem kupila mojemu otroku torto za rojstni dan,ki je sicer bila lepa, vendar ni bila dobra. Potem sem začela peči in iskati najboljši recept. Prišla je čudovita orehova torta z čokoladno kremo in vsi smo jo jedli z užitkom.Taka dunajska torta, slastna, z masleno čokoladno kremo in z dodatkom smetane, da so vse brbončice zadovoljne. Imenovala sem jo rojstno-dnevna torta in je postala družinski standard. Še danes je. In tako me je življenje spreminjalo.
Sedaj sem dobila v decembru navdih, da posnamem eno svojo zvočno ustvarjanje takole profesionalno na CD. Vse se je v trenutku zložilo in vsi so me podprli.
Po snemanju v studiu, kjer sem se počutila tako domače kot na vesoljski ladji, sem se počutila vzhičeno. Tega občutka ne poznam dobro. Kar nosilo me je po zraku. V meni je živela taka radost, ki objema cel svet in te ponese v res visoko ljubeče občutenje. Ne spomnim se, da bi me kdaj takole nosila čista radost.

Sedaj ko pogledam nazaj vem, da je bil to pogled v nov svet kreacije, kot nas učijo nekateri učitelji. Z vsakim dnem bolj čutim to, kar sem sama z vsem učenjem teh 20 let prehojene poti po notranjem labirintu izgubljenosti, ustvarila. Prišla sem, do resnične sebe. Ta moč kreiranja je ta, ki me bo ponesla v takoimenovani nov svet.
Ni omejitev v njem, to je svoboda, ki jo čutiš, ko ustvarjaš svoje sanje, ko se ustvarjaš.
Ne bom se več zapletala v svet krivic, bolezni, trpljenja in nemoči.
Iskala bom svet in svet radosti in ljubezni, ljubeznivosti, svet ustvarjanja, svet sonca in svet lune, ki se med seboj prepletajo v čisto harmonijo miline znotraj mene.

Milina je stanje duha v nas, je sonce in je luna, je milost in je milina, je čista zavest potopljena v moje telo in dušo.

Scroll to Top