Zvočne kopeli

Želimo ljubeče življenje, iskrene odnose, jasnost in preprostost.
Skupaj smo v tem času. Skupaj smo eno!

Zvočne kopeli

Veselje

Veselje se mi poraja.
Pravzaprav sem v svojem življenju veliko ustvarjala, vendar ker je nekoč bilo drugačno življenje, sem ustvarjala iz nuje. Dvakrat sem kupila mojemu otroku torto za rojstni dan,ki je sicer bila lepa , vendar ni bila dobra. Potem sem začela peči in iskati najboljši recept. Prišla je čudovita orehova torta z čokoladno kremo in vsi smo jo jedli z užitkom.Taka dunajska torta, slastna, z masleno čokoladno kremo in z dodatkom smetane,da so vse brbončice zadovoljne. Imenovala sem jo rojstno dnevna torta in je postala družinski standard. Še danes je. In tako me je življenje spreminjalo.
Sedaj sem dobila v decembru navdih, da posnamem eno svojo zvočno ustvarjanje takole profesionalno na CD. Vse se je v trenutku zložilo in vsi so me podprli.
Po snemanju v studiu, kjer sem se počutila tako domače kot na vesoljski ladji, sem se počutila vzhičeno. Tega občutka ne poznam dobro. Kar nosilo me je po zraku. V meni je živela taka radost,ki objema cel svet in te ponese v res visoko ljubeče občutenje. Ne spomnim se, da bi me kdaj takole nosila čista radost.

Sedaj ko pogledam nazaj vem, da je bil to pogleda v nov svet kreacije, kot nas učijo nekateri učitelji. Z vsakim dnem bolj čutim to, kar sem sama z vsem učenjem teh 20 let prehojene poti po notranjem labirintu izgubljenosti, ustvarila. Prišla sem, do resnične sebe. Ta moč kreiranja je ta, ki me bo ponesla v takoimenovani nov svet.
Ni omejitev v njem, to je svoboda, ki jo čutiš, ko ustvarjaš svoje sanje, ko se ustvarjaš.
Ne bom se več zapletala v svet krivic, bolezni, trpljenja in nemoči.
Iskala bom svet in svet radosti in ljubezni, ljubeznivosti, svet ustvarjanja, svet sonca in svet lune, ki se med seboj prepletajo v čisto harmonijo miline znotraj mene.

Milina je stanje duha v nas, je sonce in je luna, je milost in je milina, je čista zavest potopljena v moje telo in dušo.

Scroll to Top