Zemlja in narava

Zemlja in narava

Nekateri pravimo, da je naš dom narava in zemlja. Seveda se večina ljudi tega ne zaveda, kako zelo je to resnica. Hranimo se, dihamo njen zrak, vse kar imamo je iz narave. Tukaj smo v šoli čutenja, občutenja in učenja kreiranja v materialnosti.

Že davno nekoč nekje se je zalomilo. Zato smo tudi ostali na zelo nizki in primitivni stopnji življenja. Čutimo se zelo mogočni, a smo tako zelo odvisni od načina življenja, da nas že samo ob misli, da bi se nekaj spremenilo, zajame panika. Enako kot ob misli, da nas bodo oropali. Mnogi rečejo, da že ob misli, da v času tvoje odsotnosti hodijo po tvojih prostorih stanovanja, odvzemajo tvoje stvari, jim je grozljivo.

Danes smo v globalni krizi. Ropajo nas in nam odvzemajo naše pravice. Ne vidimo direktno, bolj slutimo, kaj se v resnici dogaja. Še težje so slutnje prihodnosti, skozi katero bomo šli. Kot je nekdo rekel, skozi trnje do zvezd. Naše pravice v našem svetu so nam bile tako zelo samoumevne. Nikoli nihče ni pomislil, da bi nam odvzeli pravico dihati zrak z polnimi pljuči. Nikoli nihče ni pomislil, da bi nas dobesedno ločili od družin in nas zaprli v samice. Nikoli, ne moja povojna generacije, mlajši pa tako ne ker so živeli še bolj svobodno in denarno bogatejše življenje. Prišel je virus, ki je uspel pokorit prebivalstvo. Nekdo na drugi strani ima vso moč in oblast. Pokazalo se je, da vsi ostali drugače misleči, znanstveniki, strokovnjaki ali so v njihovi službi ali nimajo pravice do moči javne besede. Smo v težki in absurdni situaciji.

Ostanejo nam le sveti prostori srca. Nihče mi tega ne more odvzeti. Moči mojega srca. Moči, da vidim resnico in ji sledim. Moči moje ljubezni, ki je prebujena in delujoča. Moči ljubezni do narave, ki mi je ves čas dajala dom. Večkrat na dan ji posvetim zahvalo. Bosa stopim na zemljo in se povežem z njeno esenco in močjo. Položim odprte dlani nanjo in ji pošljem mojo ljubezen. Prosim jo, naj nam pomaga, nas vodi in prosim vsa elementarna bitja narave in zemlje, naj nas podprejo. Dovolj je bilo ne ljubezni na zemlji. Želimo ljubeče življenje, iskrene odnose, jasnost in preprostost.

Skupaj smo v tem času. Skupaj smo eno. Še kako pomembna in mogočna je naša zemeljska mati narava.Ne le nebo, mojstri, razsvetljena bitja drugi ravni, planetov, galaksij. Mati je energija, ki rojeva. Rojeva nove svetove, nove čase, nove prostore. Rojevamo se tudi mi, novi, osvobojeni, iskreni in čisti v vsakodnevni nameri živeti iz srca v najvišje dobro vseh.

Scroll to Top